Po-e-zine 18

Po-e-zine 18 is de eerstvolgende nieuwe editie van Po-e-zine. Deze editie zal worden gedrukt met zowel de cover als het binnenwerk in kleur. In deze editie gaan we proberen ook inzendingen in de vorm van afbeeldingen mogelijk te maken.
Het thema is wederom vrij door u zelf te kiezen. Uit de inzendingen zal één gedicht worden gekozen die als inspiratie voor de cover van Po-e-zine 18 zal dienen (indien de auteur van het gedicht hier ook mee akkoord gaat)

 • Inzenddatum: 01 - 10 - 2022 tot 01 - 12 - 2022
 • Thema: Vrij (u mag zelf bepalen welke gedichten u in zendt
 • Aantal inzendingen: max. 4 gedichten en/of max. 2 afbeeldingen
 • Type inzendingen: tekst of afbeeldingen

  Tekst: u kunt teksten aanleveren als een .doc/.docx bestand (Word), in de e-mail zelf of als .txt (kladblok) bestand;
  Afbeeldingen: u kunt uw afbeeldingen aanleveren als .jpg/.png. U bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van uw afbeeldingen. Wanneer de kwaliteit van de afbeelding niet geschikt is om te drukken zullen we u daarover berichten.
  Wanneer u wilt dat de afbeelding bij uw gedicht wordt geplaatst, geeft dit dan aan bij de inzending.

  Let op: afbeeldingen die teksten bevatten kunnen niet door ons worden geredigeerd. U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele fouten in de afbeelding;
  Let op: u mag alleen afbeeldingen gebruiken die door uzelf gemaakt zijn, waarvan u de licentie hebt of afbeeldingen met een CC0-licentie. Afbeeldingen die hier niet aan voldoen worden niet opgenomen in de editie;
  Let op: u mag alleen teksten inzenden waarvan u het auteursrecht bezit. Teksten die hier niet aan voldoen worden niet opgenomen in de editie;

 • Inzenden via: e-mail (poezine@hotmail.com). U kunt klikken op de onderstaande knop om in te zenden, wanneer de inzendtermijn start;
 • Verwachte publicatiedatum: februari/maart 2023
 • Beschikbaarheid: online te bestelllen. De prijs voor het boekwerk zal voor publicatie bekend worden gemaakt. U bent niet verplicht om een boekje te bestellen bij deelname. Ook zijn er verder geen kosten verbonden aan de deelname.
 • Let op: lees voordat u uw bijdrage inzendt de algemene voorwaarden en privacy policy door (zie de bovenstaande tabs)

  Wanneer u inzendt gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Inzendingen

De volgende personen hebben werk ingezonden voor deze editie:

 • Dirk van Stralen
 • Hans Marijnissen
 • Anke De Vrij
 • Jan P. Meijers
 • Peter Mabelus
 • Thea de Jong
 • André van Eynthoeve
 • Paul Bezembinder
 • Monetta Boersma
 • Koen Vlerick
 • Petra Fenijn
 • Hoss Wilstra
 • Chantal de Breyne
 • Wilco Bosems
 • Martijn Herstel
 • Maarten Willems
 • Luuk den Hartog
 • Bert Deben
 • Robbert Voges
 • Walther Ligtvoet
 • Peter Goossens
 • Vesna B. Spring
 • Marijke Hooghwinkel
 • Muriël Kasmin
 • Bjorn Hanssen
 • Marjolein Jua
 • Alexander Franken
Inzenden!- terug naar Home -

PRIVACY POLICY

Wie zijn wij

Po-e-zine is een digitaal e-magazine en community dat zich richt op het verbinden van schrijvers en ze een kans te geven hun werk te delen met de wereld. Dit doet Po-e-zine door het uitgeven van digitiale e-magazines en gedrukte bundels met proza, poëzie en andere kunstwerken van verscheidene artiesten.

Welke persoonlijke data verzamelen we en waarom.

Abonnement

Het is mogelijk om u te abonneren op Po-e-zine, zodat u updates krijgt van (1) inzendtermijnen, (2) publicaties en (3) het laatste nieuws. De gebruiker kan hierbij zelf kiezen welk nieuws de gebruiker wenst te ontvangen en kan deze keuze ten alle tijde aanpassen. Voor het abonnement vragen wij een naam en een e-mailadres. Deze gegevens zijn nodig om de updates gericht naar de gebruiker te kunnen sturen. Daarnaast wordt in geval van spam door de gebruiker, het e-mailadres op de “zwarte lijst” gezet, zodat er geen ongewenste berichten meer binnenkomen vanuit het betreffende e-mailadres. Daarnaast wordt door de website automatisch het IP-adres en Browser User Agent opgeslagen om ongewenste spam te kunnen detecteren.

De opgegeven naam, e-mailadres, IP-adres en Browser User Agent zijn alleen inzichtelijk voor de beheerders van Po-e-zine en de gebruiker.

Een gebruiker kan zich te allen tijde uitschrijven, door op de “uitschrijven” link te klikken onderin de naar de gebruiker verstuurde nieuwsbrieven. Ook kan de gebruiker een uitschrijving kenbaar maken via een e-mail naar poezine@hotmail.com

Inzendingen & Publicaties

Po-e-zine maakt gebruik van digitale formulieren voor het inzenden van werken van de gebruiker. Voor de inzending en/of publicaties vragen wij een naam en een e-mailadres. De naam wordt gebruikt om bij de publicatie te kunnen zetten. Het e-mailadres wordt gebruikt om te gebruiker te kunnen contacteren voor eventuele vragen over de inzending en statusupdates betreffende de inzending van de gebruiker. Door het opgeven van het e-mailadres is de gebruiker niet automatisch abonnee van Po-e-zine, en zal dus geen status-updates over de publicatie ontvangen, maar alleen over de eigen inzending van de gebruiker. Daarnaast wordt door de website automatisch het IP-adres en Browser User Agent opgeslagen om ongewenste spam te kunnen detecteren.

De opgegeven naam zal zichtbaar zijn in de uiteindelijke publicatie. Het opgegeven e-mailadres, IP-adres en Browser User Agent zijn alleen zichtbaar voor de beheerders van Po-e-zine.

De daadwerkelijke inzendingen, in de vorm van bijvoorbeeld proza, poëzie of kunst, worden verstuurd naar de beheerders, zodat ze het op kunnen nemen in de publicatie. De inzendingen zijn alleen zichtbaar voor de beheerders, tot het moment dat de publicatie wordt gepubliceerd.

Reacties

Het is mogelijk om reacties te plaatsen bij berichten op de website van Po-e-zine. Voor reacties vragen wij een naam en e-mailadres. De naam wordt bij de reactie gezet en het e-mailadres wordt gevraagd om, in geval van spam door de gebruiker, het e-mailadres op de “zwarte lijst” te kunnen zetten, zodat er geen ongewenste berichten meer binnenkomen vanuit het betreffende e-mailadres. Daarnaast wordt door de website automatisch het IP-adres en Browser User Agent opgeslagen om ongewenste spam te kunnen detecteren.

Het opgegeven e-mailadres, IP-adres en Browser User Agent zijn alleen inzichtelijk voor de beheerders van Po-e-zine en de gebruiker.

Media

Wanneer u afbeeldingen upload naar de website, probeer te verkomen dat u afbeeldingen upload met ingebedde locatie-date (EXIF GPS). Bij digitale uitgaven kunnen bezoekers van de website deze data van afbeeldingen halen.

Cookies

Wanneer u een reactie plaatst of een inzending plaatst, dan kan de website vragen om standaard de naam en het e-mailadres op te slaan in cookies. Dit is voor uw gemak, zodat u zelf niet deze informatie telkens in hoeft te vullen. Deze informatie wordt ongeveer één jaar bewaard. De gebruiker kan ervoor kiezen de gegevens niet op te slaan.

Met wie wordt de data gedeeld

Po-e-zine deelt geen data vanuit abonnering, inzending en reacties met derden, met uitzondering van het versturen van reacties door een geautomatiseerde spam-detectie.

Hoe lang wordt de data bewaard

Abonnement: de data wordt oneindig bewaard, totdat de gebruiker zich wenst uit te schrijven. Hierna wordt de data gewist uit het systeem.

Inzending & Publicaties: de naam en de inzending worden oneindig bewaard, doordat ze worden getoond in de gepubliceerde publicatie. In sommige gevallen is rectificatie mogelijk, zie ook de algemene voorwaarden.

Reacties: de data wordt oneindig bewaard, totdat de gebruiker de reactie verwijderd of wil laten verwijderen. Hiervoor kan een verzoek worden gestuurd naar poezine@hotmail.com

Welke rechten hebt u over uw data

Abonnement: u kunt te allen tijde een overzicht opvragen van de data die wij voor uw abonnement vastleggen. Ook kunt u zich te allen tijde uitschrijven via de knop “Uitschrijven” onderaan de verstuurde nieuwsbrieven of door een verzoek te sturen naar poezine@hotmail.com

Inzending & Publicaties: u kunt tijdens de inzendperiode de details van uw inzending en bijbehorende persoonlijke data opvragen. Ook kunt u uw inzending intrekken tijdens de inschrijfperiode door een verzoek te sturen naar poezine@hotmail.com. Na publicatie heeft u het recht een rectificatie aan te vragen. Hierbij wordt, indien de recitificatie gehonoreerd is, de digitale inzending aangepast en toekomstige gedrukte inzendingen aangepast.

Reacties: u kunt te allen tijde een overzicht opvragen van de data die wij voor uw reactie vastleggen. Ook kunt u te allen tijde de reactie verwijderen op de website of door een verzoek te sturen naar poezine@hotmail.com

ALGEMENE VOORWAARDEN

Hieronder worden beknopt de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op (1) gebruik van de website, (2) abonnementen, (3) inzenden & (4) publicaties besproken

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 30-06-2019

1. Gebruik van de website

Doel: het doel van poezine.com is (1) het geven van algemene informatie over Po-e-zine en het laatste nieuws (2) het verschaffen van informatie over publicaties en (3) het vergemakkelijken van het inzendproces voor publicaties.

Voorwaarden:

De inhoud van de website, alsmede de publicaties, mogen niet worden gekopieerd, gedupliceerd of worden bewerkt zonder toestemming van de beheerders van Po-e-zine en/of de betreffende auteur;

Het is toegestaan content te downloaden, wanneer hiervoor een optie beschikbaar is, met als doel de content te bekijken. Hierbij is lid 1.1 van toepassingen op de gedownloade content;

Bij fouten op de website mag de gebruiker rectificatie aanvragen via poezine@hotmail.com.

2. Abonnementen

Doel: het kunnen informeren van gebruikers over (1) het laatste nieuws, (2) inzendtermijnen en (3) publicaties en het bouwen van een community van/voor gelijkgestemden.

Voorwaarden:

Bij het versturen van het “Abonneren-formulier” geeft de gebruiker toestemming om periodiek Nieuwsbrieven te versturen over (1) het laatste nieuws, (2) inzendtermijnen en (3) publicaties. De gebruiker kan zelf aangeven bij het invullen van het formulier voor welke opties correspondentie mag worden gestuurd;

De gebruiker kan te allen tijde het abonnement opzeggen, door te klikken op “Uitschrijven” of “Inschrijving aanpassen” in de verstuurde correspondentie of via een verzoek naar poezine@hotmail.com

3. Inzending

Doel: Het insturen van werk naar Po-e-zine voor een voorgeschreven editie of uitgave van Po-e-zine, met als doel het werk in deze editie te publiceren.

Voorwaarden

Bij het inzenden van werk geeft de gebruiker toestemming om het werk te publiceren in de publicatie die op het inzendformulier staat. Hierbij worden (1) de naam en (2) het ingezonden werk in de publicatie opgenomen;

De gebruiker kan tijdens de inzendtermijn de inzending terugtrekken door een verzoek in te dienen via poezine@hotmail.com, met vermelding van de naam en titel(s) van de inzending;

De beheerders van Po-e-zine hebben het recht een inzending te weigeren en niet op te nemen in de publicatie wanneer (1) de regels van de inschrijving zijn overtreden, (2) de inzending aanstootgevend is. Hiervan wordt de gebruiker op de hoogte gesteld;

4. Publicatie

Doel: het publiceren van de ingezonden werken in een gebundelde digitale of gedrukte uitgave van een editie van Po-e-zine, en het delen van deze editie met algemeen publiek.

Voorwaarden:

De publicatie mag door de beheerders van Po-e-zine worden gepubliceerd op de website en gedeeld via social-media kanalen en via de Nieuwsbrieven;

De gebruiker mag een rectificatie aanvragen op een eigen inzending in de gepubliceerde publicatie. Na goedkeuring van de rectificatie door de beheerders van Po-e-zine wordt in het geval van een digitale editie de editie aangepast en in het geval van een gedrukte editie een nieuwe druk aangeboden. Een verzoek tot rectificatie kan worden verstuurd naar poezine@hotmail.com;

De gebruiker mag de publicatie delen op (eigen) website(s) of social media kanalen.